Ervaringen:

Tijdens een coachtraject wordt op zorgvuldige manier je hulpvraag ontrafeld en word er door vraagstelling en oefening een persoonlijke oplossing geformuleerd. Doordat je handvatten krijgt aangereikt, kun je zelf aan de slag gaan om de gewenste situatie te bereiken.

Anoniem

 

Corine stelt je op je gemak en is heel rustig en duidelijk in haar aanpak. Een Access Bars behandeling is ultieme ontspanning.

Na de behandeling voelde ik de energie weer stromen in mijn lijf!

Kirsten


Door mijn PDS-syndroom kwam ik bij Corine terecht. Door de 5 sessies bij haar heb ik meer inzicht in mijn eetpatroon gekregen. Ook heb ik goede handvatten en tips gekregen. 

Corine was/is een luisterend oor en heeft mij zeer goed geholpen.

Nu zijn we 6 maanden verder en heb ik in al die tijd nog geen last gehad van de PDS. Het gaat heel goed met me dankzij het coachtraject.

LvO

Ik ben bij Corine geweest met een voedingsvraagstuk. Ze heeft me fantastisch geholpen met het vinden van een balans tussen energie en voeding. Corine luistert goed naar je eigen behoefte en geeft advies op maat. Een warme persoonlijkheid met het hart op de goede plek!

Anoniem


 

Ik was met een opleiding bezig en die vergde van mij heel veel energie. Daardoor verloor ik mijn zelfvertrouwen en kreeg ik te maken met teveel stress. Ik wilde graag door de 5 sessies mijn zelfvertrouwen terug krijgen, minder stress ervaren, beter met de druk om kunnen gaan en weer energie krijgen.  Ik heb het als zeer positief ervaren.

- Er was een gesprek over mijn verleden. Hierdoor kreeg ik zichtbaar dat ik genoeg in mijn verleden had meegemaakt en dat ik trots op mezelf mag zijn hoe ik me elke keer weerstaande hield en verder ging.

- Wij deden mindfullness en ademhalingsoefeningen.  Hierdoor leerde ik te ontspannen en in het hier en nu te blijven.

- Wij hadden een casus vanuit mijn opleiding/werk herbeleefd en vanuit verschillende mindsets deze doorlopen. Ik ervoer dat door positief de casus in te gaan hoe krachtig je kan zijn. Dat was een geweldig gevoel.

- Samen hadden wij een wandeling langs de rivier de Maas gemaakt en de natuur gebruikte Corine in onze sessie als metafoor. Tijdens deze sessie werd ik keer op keer verrast met wat de natuur voor invloed had op ons gesprek. Ik was heerlijk ontspannen en ik was blij. Ik kreeg er energie van.

Ik heb heel veel gehad aan de sessies. Ik heb veel handvatten gekregen hoe om te gaan met verschillende situaties in het leven en in je werk, waardoor je jezelf niet hoeft te verliezen. Het maakt me krachtiger, vrolijker en energieker. Wij hadden van te voren doelen gesteld en deze hebben wij na de 5 sessies ook bereikt.  Ik maak nog steeds gebruik van wat ik geleerd heb bij Corine. Ik ben blij dat ik de sessies bij Corine gevolgd heb. Het maakt mij een gelukkig mens.

Erma.

Ik vond het een erg prettig om gecoached te worden door corine. Mooie ruimte heeft ze boven gemaakt. Als je in die stoel zit kun je heerlijk naar buiten kijken tijdens het gesprek. Dat geeft mij een gevoel van ontspanning en vrijheid.

Het begon met een kennismakingsgesprek, ik kon mijn verhaal kwijt. En het werd voor mij duidelijk wat mijn vraagstuk was. Voor het coachinggesprek voelde ik me soms niet goed doordat het vraagstuk werd besproken. Maar tijdens het coaching en door de bewuste vragen die Corine stelde, kon ik weer positieve gedachtes en positieve emoties krijgen, waardoor ik met een goed gevoel over mezelf en nieuwe inspiratie naar huis ging.

Fijne ervaringen, Corine geeft je nieuwe energie doordat, goede methode, als je wat vragen in je leven uit wil werken. Door de coaching gesprekken leid Corine je tot het zelf zoeken van een verandering die bij jouw past.

Adele