Corine Hagelaars

Moeder van 2 volwassen kinderen, die graag met mensen 'werkt'. Dat geeft mij energie!

Meer dan 20 jaar heb ik in het ziekenhuis gewerkt als medisch analiste op het laboratorium met als doel, meewerken aan het 'beter maken' van mensen. Door de grote automatisering op het laboratorium was ik daar niet gelukkig meer en ben ik een broodjeszaak begonnen.

Een broodjeszaak? Ja, mensen met een 'smile' de deur uit zien gaan, geeft een heerlijk gevoel!

Tot ik de Academie voor Holistisch Coachen ontdekte, en dacht 'Dat wil ik doen!'

In 2018 heb ik meer kennis opgedaan over de relatie tussen lichamelijke klachten en persoonlijke omstandigheden (ook geestelijk) tijdens een opleiding aan de Spirituele Academie.

Daarnaast bezoek ik ter inspiratie en als leermoment, regelmatig Satsang bijeenkomsten bij Lichtend Inzicht in den Bosch. 

De rode draad is: bijdragen aan het geluk van de ander.

Eckhart Tolle

Laten we samen op reis gaan, naar het huidige moment. Het huidige moment gaat nooit voorbij. Het is er gewoon altijd. Het is tijdloos.

 

Geniet van de eenvoudige dingen. Naar mensen kijken. Naar de lucht. Wandelen. Van hier naar daar lopen. Je hoeft niet te denken. Alleen maar te zijn.

 

Mijn missie

Bijdragen aan een positieve verandering van onze mooie wereld en een kunstwerk van het leven te maken!

Mensen bewust maken van de belangrijkheid van een gezonde leefstijl. Met voldoende ontspanning, een fit lichaam en een kalme geest kun je je leven vormgeven op de manier waarvan jij gelukkig wordt.

Alles is goed en 'je mag er zijn'.

 

 


Mooie woorden

De Dalai Lama:

"Man surprised me most about humanity.

Because he sacrifices his health in order to make money.

Then he sacrifices money to recuperate his health.

And then he is so anxious about the future that he does not enjoy the present; the result being that he does not live in the present or the future; he lives as if he is never going to die, and then dies having never really lived."